Τεράστια νίκη του Πανθρακικός επί του Παναθηναϊκού με 2-1

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 17:25 Τεράστια νίκη του Πανθρακικός επί του Παναθηναϊκού με 2-1

Όσο ζει ελπίζει ο Πανθρακικός... Προκάλεσε δύο φορές "ανακοπή" στον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ημιχρόνου και νίκησε με 2-1!

Το “διπλό” του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα δεν άφησε περιθώριο για βαθμολογική απώλεια στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου "κατέβασε” την ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό (Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν), αλλά δεν του... βγήκε -εντέλει- το σχέδιο.

Το “τριφύλλι” ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλα και ο Πανθρακικός πίεζε ψηλά, για να εμποδίζει την ανάπτυξη των φιλοξενούμενων. Η αμάδα του Αναστασίου ήταν πιο επιθετική (ο Κλωναρίδης δημιούργησε αρκετά "ρήγματα" από τα δεξιά) και στο 8' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Αθανασιάδη.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε σε καλά επίπεδα ως το 30', αλλά με τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δόθηκαν έπεσε, ενώ το δυνατό πρέσινγκ των δύο ομάδων προκάλεσε πρόβλημα στην ανάπτυξη παιχνιδιού και των δύο. Ετσι, αμφότερες περίμεναν να εκμεταλλευτούν ένα σοβαρό λάθος για να... φτάσουν στο γκολ και αυτό έγινε από τον Στιλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Τότε, έβγαλε δυνατή συρτή πάσα στον Μπούι που αιφνιδιάστηκε. Ο Μεχία έκοψε, έκανε την πάσα στον Ίγκορ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σκαφτό σουτ.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός, υποχρέωσε σε λάθη τον αντίπαλό του και στο 55' έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν έπειτα από κόρνερ του Νάνο, ο Σίλντεφελντ ανεμπόδιστος από την άμυνα των γηπεδούχων έκανε το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα το “τριφύλλι” έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί... Στο 58' ο Μελίσσης έκανε αντίστοιχο λάθος με αυτό του Στιλ (όταν σκόραραν οι γηπεδούχοι). Ο Μπεργκ έδωσε στον Καρέλη, αυτός πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Αθανασιάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή πριν καταλήξει στα δίχτυα!

Μετά δύο λεπτά, ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς, καθώς ο Μπούρμπος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε τράβηγμά του στον Ίγκορ.

Εκτοτε, άλλαξαν μοιραία οι ισορροπίες στο ματς, αφού ο Αναστασίου υποχρεώθηκε να βγάλει με αλλαγή τόσο τον Καρέλη όσο και τον Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανήμπορος πια και του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και πάλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πανθρακικός. Στο 90'+1' ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ίγκορ, ο οποίος με το στήθος (κι όμως!) έστρωσε την μπάλα στον Τζάνη. Αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Πολλά νεύρα ακολούθησαν μετά το ματς, ειδικά από τον Παναθηναϊκό.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκόρ, Ντιγκινί, Μελίσσης (78' Μάρτινς), Ηλιάδης (70' Τζάνης), Ποτουρίδης

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κλωναρίδης (64' Πέτριτς), Μπεργκ (64' Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82' Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση