Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιτίνο! “Έχω υπογράψει – Θα είμαι στην προπόνηση”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 15:17 Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιτίνο! “Έχω υπογράψει – Θα είμαι στην προπόνηση”

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (26.12.2018) ο νέος προπονητής -όπως δήλωσε και ο ίδιος- της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ρικ Πιτίνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός κόουτς -εμφανίστηκε με κασκόλ του Παναθηναϊκού- έκανε γνωστό ότι έχει ήδη υπογράψει με τους “πράσινους” και ανέφερε ότι στις 17:00 θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη του προπόνηση στο “τριφύλλι”. Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Μιχάλης Γεωργαντή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στα 41 χρόνια της καριέρας μου που αναλαμβάνω ομάδα στη μέση της σεζόν. Έχω υπογράψει και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17:00», τόνισε αρχικά ο Πιτίνο και συνέχισε:

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Είναι περισσότερο φυσικό από το ΝΒΑ αυτή την στιγμή. Οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι πολύ ταλαντούχες, όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχουμε ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο πρέπει να φτιάξουμε».

Τέλος, ο Πιτίνο ανέφερε: «Το πρώτο που θα χρειαστεί είναι να μάθω καλά τους παίκτες. Να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας και μετά να αποφασίσω τι χρειαζόμαστε. Γνωρίζω ότι έχουμε ένα θέμα στο σουτ και πρέπει να φτιάξουμε άμυνες που θα δυσκολέψουν τον αντίπαλο».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση