Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο Ίντερ - Νάπολι! - video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 12:54 Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο Ίντερ - Νάπολι! - video

Τραγικός ήταν ο επίλογος των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν μεταξύ των οπαδών της Ίντερ και της Νάπολι, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Τζουζέπε Μεάτσα" .

Η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Νάπολι για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος στιγματίστηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια, πριν από τη σέντρα της. Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν κοντά στο “Μεάτσα”, με τον επίλογο των επεισοδίων να είναι τραγικός, μιας κι έφυγε από τη ζωή ένας 35χρονος φίλος της Ίντερ.

Σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”, ο φίλος των “νερατζούρι” πέθανε, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε από βαν που οδηγούσαν οπαδοί της Νάπολι. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο “San Carlo”, άλλα έχασε τη μάχη κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Το βαν με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων παγιδεύτηκε στην οδό Νοβαρά, την ώρα των επεισοδίων και δέχθηκε επίθεση με ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της Ίντερ.

Οι οπαδοί των “παρτενοπέι” κατέβηκαν από το όχημα και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα μ’ αυτούς της Ίντερ. Ένας από τους οπαδούς της Νάπολι μαχαιρώθηκε στα πλευρά, ενώ οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν στο βαν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Πάνω στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από το σημείο, ο οδηγός του βαν χτύπησε τον πεζό φίλο της Ίντερ προκαλώντας το θάνατό του.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση