Τσιτσιπάς: “Προνόμιο να παίξω με τον Φέντερερ – Με τη Μαρία θα αγωνιστούμε με καρδιά και ψυχή”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 17:45 Τσιτσιπάς: “Προνόμιο να παίξω με τον Φέντερερ – Με τη Μαρία θα αγωνιστούμε με καρδιά και ψυχή”

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά την Ελλάδα στο Hopman Cup, με τον Έλληνα τενίστα να έχει ήδη ξεχωρίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο κάτοχος πλέον του τίτλου στο Next Gen, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του, τον Ελβετό θρύλο του αθλήματος και έδειξε ανυπόμονος για τη “διασταύρωσή” τους στο κορτ του Περθ.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

Για το ματς με τον Φέντερερ: «Ήδη το σκέφτομαι και χαμογελάω. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου το πώς θα είναι να μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με αυτόν. Αποτελεί προνόμιο για μένα το να παίξω με έναν τόσο σπουδαίο τενίστα. Ο Φέντερερ δεν αποτελεί μόνο έμπνευση, αλλά πιστεύω ειλικρινά πως έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε ημέρα της ζωής μου».

Για τους αγώνες τους με τη Σάκκαρη: «Δεν έχω ξαναπαίξει μεικτό με την Μαρία, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί κατά το παρελθόν. Εμείς θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή για να νικήσουμε. Θα ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά αν νικήσουμε».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση