Σερένα Ουίλιαμς: Θέλω το 24ο Γκραν Σλαμ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 16:08 Σερένα Ουίλιαμς: Θέλω το 24ο Γκραν Σλαμ

Σε δύο τελικούς Γκραν Σλαμ έφτασε μέσα στο 2018 η Σερένα Ουίλιαμς και τους έχασε και τους δύο. Στο Γουίμπλεντον ηττήθηκε από την Αντζελίκ Κέρμπερ και στο αμερικανικό όπεν από τη Ναόμι Οσάκα. Σε αυτόν μάλιστα τον τελικό, η Αμερικανίδα τενίστρια, όταν κατάλαβε ότι θα χάσει, ξέσπασε άσχημα στον διαιτητή και μέχρι το τέλος ήταν γεμάτη νεύρα, χειρονομίες και αντιδράσεις.

Η Σερένα Ουίλιαμς έχει κατακτήσει 23 Γκραν Σλαμ και είναι ένα πίσω από την κορυφαία όλων των εποχών Μάργκαρετ Κορτ, που στην καριέρα της κατέκτησε 24. Σε ηλικία 37 ετών δεν το κρύβει πως ο 24ος τίτλος παραμένει ο μεγάλος στόχος της και περίμενε πως θα το πετύχαινε αυτό στο αμερικανικό όπεν. Τώρα, το έχει θέσει ως μεγάλο στόχο για το 2019.

«Για μένα ο 24ος τίτλος παραμένει σημαντικός, από τότε που είχα 22 και μετά που είχα 23. Είναι κάτι που το θέλω, αλλά πρέπει να είμαι σε θέση να νικήσω πολύ καλές παίκτριες για να το καταφέρω. Νιώθω πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση», δήλωσε η Ουίλιαμς, η οποία έφτασε στο Περθ για το Hopman Cup, όπου μάλιστα θα τεθεί αντιμέτωπη και με την ελληνική ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση