Προς αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς -Δεν πήγε στην προπόνηση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 19:50 Προς αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς -Δεν πήγε στην προπόνηση

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι ώρες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς η περιβόητη πρόταση από την Σαουδική Αραβία έφτασε και... δένει τα χέρια των ανθρώπων του Δικεφάλου!

Οι επιτελείς της Αλ Ιτιχάντ τινάζουν την μπάνκα στον αέρα και καλύπτουν απόλυτα τον ΠΑΟΚ στα χρήματα της ρήτρας που ζητάει για τον Σέρβο επιθετικό, ρίχνοντας πλέον το μπαλάκι στον Πρίγιοβιτς για το τι θα αποφασίσει. Ο ίδιος ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου, επιτείνοντας την αγωνία του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Πέρα από τα χρήματα της ρήτρας ωστόσο έχουν φροντίσει να...συγκινήσουν για τα καλά και τον 28χρονο επιθετικό στον οποίο προσφέρουν ένα συμβόλαιο ζωής! Κοινώς 25 εκατ. ευρώ για 4.5 χρόνια!

Πρόκειται για χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει καμία ελληνική ομάδα και σίγουρα έχουν βάλει σε σκέψεις τον άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κλωτσήσει μια ακόμα «χρυσή» προσφορά από την Κίνα!

Το σίγουρο είναι πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Πρίγιοβιτς και όλα κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου πως τα χρήματα είναι πάρα πολλά για εκείνον και η πρόταση φαντάζει ευκαιρία ζωής!

Οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με την «καυτή» υπόθεση, η πατάτα της οποίας είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή!

Είναι σαφές πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του Σέρβου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, ωστόσο, το ζήτημα καλείται να ξεκαθαριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου ο Δικέφαλος να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα στο σενάριο αποχώρησης του Σέρβου...

Like σε ανάρτηση

Πριν από λίγες μέρες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πάτησε ένα Like σε ανάρτηση φίλων της Αλ Ιτιχάντ στο Instagram και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για ποικίλα σχόλια από φίλους του ΠΑΟΚ.

Σέρβος ποδοσφαιριστής, προφανώς, αναζητώντας στοιχεία και πληροφορίες για την ομάδα η οποία όχι απλά ενδιαφέρεται, αλλά είναι πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της, πάτησε ένα Like σε ανάρτηση φίλων της Αλ Ιτιχάντ.

Αυτό ερμηνεύτηκε από την πλευρά των Αράβων ως «επιβεβαίωση» του ερχομού του στην ομάδα τους, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πίστευαν στα μάτια τους, ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να μην ολοκληρωθεί το προχωρημένο deal.

Το σίγουρο είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς οδεύει προς την Τζέντα και την Αλ Ιτιχάντ καθώς όλα τα δεδομένα αυτό δείχνουν και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει, πλέον, στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gazzetta.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση