Ολυμπιακός – Μπλατ: “Οι παίκτες μου πατούν γερά τα πόδια τους στο έδαφος”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 19:18 Ολυμπιακός – Μπλατ: “Οι παίκτες μου πατούν γερά τα πόδια τους στο έδαφος”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε αρχικά στη Media Day του Ολυμπιακού, πριν την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, στο ΣΕΦ, την Τρίτη (8/1, 21:00): «Άλλο ένα καλό και δυνατό παιχνίδι για τη Euroleague. Η Μπασκόνια έχει ποιοτική ομάδα και το έχει δείξει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το να διατηρήσουμε την σταθερότητα και τη συγκέντρωση στο στόχο μας, να ανέβουμε αγωνιστικά επίπεδο και να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ, όμως αναγνωρίζουμε πως παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε λίγες ημέρες εξήγησε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στο πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά και για τις περισσότερες ομάδες, καθώς έχουμε να δώσουμε πέντε παιχνίδια σε 10 ημέρες, οπότε πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά που πρέπει να καλύψουμε, να παραμείνουμε σταθεροί στις αρχές μας, να τις ακολουθήσουμε, να ετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά, μέρα με την μέρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση».

Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί μήπως η ομάδα παρουσιαστεί χωρίς συγκέντρωση, λόγω των νικών απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, επισήμανε: «Όχι. Οι παίκτες μου πατούν γερά τα πόδια τους στο έδαφος και αυτό συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ξέρουν ότι δεν πρέπει ούτε να ενθουσιάζονται υπερβολικά, αλλά ούτε και να απογοητεύονται. Είναι μια μακρά σεζόν, οπότε πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα, να είμαστε σταθεροί».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση