Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός Χόμπαρτ η Σάκκαρη - Στρέφει το βλέμμα της στη Μελβούρνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 16:03 Εκτός Χόμπαρτ η Σάκκαρη - Στρέφει το βλέμμα της στη Μελβούρνη

Δεν ήταν επιτυχημένη η πρόβα τζενεράλε της Μαρίας Σάκκαρη στην Τασμανία ενόψει του Australian Open.

Στον πρώτο της επίσημο αγώνα για το 2019 η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 3-6, 6-2, 6-4 σε περίπου δύο ώρες από την Πολωνή Μάγκντα Λινέτ (Νο.86) και αποχαιρέτησε το Hobart International.

Σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν το 4-4 του καθοριστικού σετ, όταν η Μαρία είχε μπρέικ πόιντ που αν αξιοποιούσε, θα έπαιρνε στη συνέχεια τις μπάλες στα χέρια της, προκειμένου να σερβίρει για τη νίκη.

Η επιστροφή της στο σερβίς της Λινέτ, ωστόσο, ήταν άστοχη και η αντίπαλός της όχι μόνο έμεινε «ζωντανή», αλλά κατάφερε κιόλας να πετύχει στο επόμενο γκέιμ το μπρέικ που έκρινε τον αγώνα και έτσι, θα παίξει πλέον στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης με τη Βελγίδα Γκριτ Μίνεν.

Η Σάκκαρη, από την άλλη, θα στρέψει τώρα το βλέμμα της στη Μελβούρνη, όπου ξεκινάει την άλλη εβδομάδα το πρώτο Grand Slam της σεζόν. Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ ελπίζουμε ότι θα πάρει το εισιτήριο μέσω προκριματικών και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Νο.2 Ελληνίδα τενίστρια ξεκινάει αύριο Τετάρτη την προσπάθειά της και το πρώτο από τα τρία της εμπόδια είναι η Ρουμάνα Ίρινα Μπάρα, Νο.155 στον κόσμο.

Πηγή: filathlos.gr