Θάνατος εργάτη στο γήπεδο της ΑΕΚ – Έπεσε από σκαλωσιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 13:01 Θάνατος εργάτη στο γήπεδο της ΑΕΚ – Έπεσε από σκαλωσιά

Ένα εργατικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης (9/1) στο εργοτάξιο της "Αγιάς Σοφιάς", στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας εργάτης έπεσε από σκαλωσιά κι έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στον βορειοδυτικό πυλώνα σε σκαλωσιά κι έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό. Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ σταμάτησαν μετά το τραγικό περιστατικό, με την Δικέφαλος 1924 Α.Ε. να τονίζει ότι διευρενώνται τα αίτια του δυστυχήματος και να εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 Α.Ε.

“Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου»

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική με ανάρτηση στα social media. «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά, επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση