Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Διπλό τίτλου με αρχηγικό “παρών”! Ο Βιεϊρίνια “καθάρισε” το ματς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 21:48 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Διπλό τίτλου με αρχηγικό “παρών”! Ο Βιεϊρίνια “καθάρισε” το ματς

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική της Superleague και διατηρώντας τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο +8, δείχνει ασταμάτητος στο “δρόμο” για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παρότι ο επόπτης του στέρησε ένα γρήγορο γκολ και οι Αρκάδες “κυριάρχησαν” στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε αντίδραση… πρωταθλητή στο δεύτερο μέρος και με τον Βιεϊρίνια να λύνει το “γόρδιο δεσμό” με απίθανη εκτέλεση φάουλ, πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό.

Μαουρίτσιο και Τριανταφυλλόπουλος με αυτογκολ, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, με την ομάδα του Λουτσέσκου να αγωνίζεται και με 10 παίκτες στο τελευταίο τέταρτο, από την αποβολή του Μάτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στην πρώτη μεγάλη του ευκαιρία στο ματς στο 17ο λεπτό, αλλά ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη. Ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, αλλά είχε ήδη υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, με την απόφαση να φαίνεται καθαρά λανθασμένη στο ριπλέι.

Η φάση αυτή φαίνεται να επηρέασε το… μυαλό των παικτών του Λουτσέσκου, αφού στη συνέχεια το γήπεδο “κατηφόρισε” προς την εστία του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Αστέρας δημιούργησε 9 τελικές μέχρι το τέλους του πρώτου ημιχρόνου, με τις 7 εξ αυτών να σταματούν πάνω στον εκπληκτικό Πασχαλάκη, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του σε μεγάλες ευκαιρίες, με Καλτσά, Μανιά και Ινγκλέσιας, με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι στο 26′.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή να “πατά” καλύτερα στο γήπεδο και αφού γλίτωσε μία ακόμη ευκαιρία, με τον Μανιά, από νέο λάθος του αρνητικού Κρέσπο, άρχισε να παίρνει μέτρα προς την εστία του Παπαδόπουλου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση