Ξεφτίλισε τον Βράνιες η πρώην του Τόσιτς! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 10:29 Ξεφτίλισε τον Βράνιες η πρώην του Τόσιτς! [pics]

Ο Όγκνιεν Βράνιες είχε… δώσει την Γελένα Καρλέουσα για τη σχέση της μαζί του, στο διάστημα που ήταν παντρεμένη και στη συνέχεια έγραψε «η Γελένα τώρα κλαίει και προσεύχεται για να τα αρνηθεί όλα», στο Facebook, γεγονός που έκανε έξαλλη την πρώην σύζυγο του Τόσιτς.

Ως εκ τούτου αποφάσισε να βγάλει και η ίδια στη… σέντρα τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και να τον ξεφτιλίσει μέσα από μηνύματα και φωτογραφίες που φαίνεται να της έχει στείλει στο παρελθόν.

Τα σχόλια της Γελένα στο Facebook

«Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ…

Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου.

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ…»

Μετά το ξέσπασμα η Γελένα άνεβασε φωτογραφία του Βράνιες να κλαίει κι έγραψε: «Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του», ενώ πρόσθεσε και μία γυμνή του φωτογραφία, που φέρεται να της είχε επίσης στείλει.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση