ΑΕΚ: Έκπληξη με την απουσία Τσόσιτς! Η αποστολή για τον Κισσαμικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 10:25 ΑΕΚ: Έκπληξη με την απουσία Τσόσιτς! Η αποστολή για τον Κισσαμικό

Μία έκπληξη περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι ρεβάνς με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τον Ούρος Τσόσιτς για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, στη ρεβάνς του 1-1 στην Κρήτη, για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Ούρος Τσόσιτς, παρότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός έμειναν πάντως και οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας και Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Κισσαμικό

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση