Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έρχεται στην Ελλάδα ο Ζιλ Ντίας» - «Άνοιγμα» Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 15:40 «Έρχεται στην Ελλάδα ο Ζιλ Ντίας» - «Άνοιγμα» Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό

Δεν χαλάει η μεταγραφή του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό, όπως υποστηρίζουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν πως ο Πορτογάλος εξτρέμ, που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ανήκει στη Μονακό, θα παραχωρηθεί ως δανεικός στους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, επιμένουν ότι ο 22χρονος άσος θα φτάσει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι αύριο (25/1), ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον δανεισμό του.

Στο μεταξύ, το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς ακούγεται ξανά έντονα για τους ερυθρόλευκους. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ αποτελεί ξένο σώμα στην αγγλική ομάδα και τελευταία παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα από την πλευρά του για τον Ολυμπιακό.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, αλλά ο Σέρβος άσος δεν συζητούσε για συμβόλαιο μικρότερο από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τελικά έμεινε στη Λίβερπουλ, αλλά αγωνίζεται στην Κ23 του συλλόγου. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και η αγγλική ομάδα θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον «ξεφορτωθεί».

Ο Μάρκοβιτς γνωρίζει ότι δεν έχει νόημα να μείνει ανενεργός ως τότε και γι’ αυτό τον λόγο ο μάνατζέρ του έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Πηγή: filathlos.gr