“Γκάφα” ολκής από τη Γιουβέντους! Ξέχασαν τη μετεγγραφική λίστα σε εστιατόριο [pic]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 16:30 “Γκάφα” ολκής από τη Γιουβέντους! Ξέχασαν τη μετεγγραφική λίστα σε εστιατόριο [pic]

Μία απίθανη γκάφα του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, φανέρωσε τις μετεγγραφικές σκέψεις της ιταλικής ομάδας, με πλήθος ονομάτων να "διαρρέουν" στα τοπικά Μέσα.

Απίθανη ιστορία στην Ιταλία, με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, να ξεχνάει ένα χαρτί με τη μετεγγραφική λίστα της “γηραιάς κυρίας”, σε εστιατόριο, όπου είχε βγει για φαγητό.

Τα ονόματα δεν άργησαν έτσι να βγουν στην “επιφάνεια”, αφού κάποιος συνέλεξε τα κομμάτια και τα ανέβασε στο twitter. Ανάμεσα στους στόχους της Γιουβέντους λοιπόν, βρίσκονται ο Νικολό Ζανιόλο της Ρόμα, ο μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, ο αμυντικός της Τζένοα, Κριστιάν Ρομέρο, ο Φεντερίκο Κιέζα της Φιορεντίνα και ο μέσος της Σάλτσμπουργκ, Ντομινίκ Σομποσλάι.

Μεγαλύτερη εντύπωση δε, προκάλεσε το γεγονός ότι το όνομα του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς της Λάτσιο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του Μίραλεμ Πιάνιτς, με τα ιταλικά Μέσα να τον σημειώνουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Βόσνιου μέσου.

Η μετεγγραφική λίστα της Γιουβέντους

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση