Προπονητής Κάρντιφ για Εμιλιάνο Σάλα: “Δεν κοιμάμαι, σκέφτηκα να τα παρατήσω”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 11:21 Προπονητής Κάρντιφ για Εμιλιάνο Σάλα: “Δεν κοιμάμαι, σκέφτηκα να τα παρατήσω”

Ο Νικ Γουόρνοκ στέφτηκε ακόμα και να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, μετά την απώλεια του Εμιλιάνο Σάλα.

Ο προπονητής της Κάρντιφ, παραμονή του αγώνα με την Άρσεναλ, μίλησε στον Τύπο, σχολιάζοντας την εξαφάνιση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Σάλα.

«Είναι αδύνατο να κοιμηθώ, έχω περάσει 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ήταν μακράν η πιο δύσκολη εβδομάδα της καριέρας μου και συνεχίζει να είναι έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την κατάσταση, σκέφτηκα ακόμη και την παραίτηση», τόνισε ο Γουόρνοκ.

Στο αποψινό παιχνίδι, οι φίλαθλοι θα φέρουν ένα κίτρινο λουλούδι, ενώ θα κρατηθεί ένα λεπτό σιγή πριν από όλους τους αγώνες της Premier League.

Ο προπονητής της Κάρντιφ πρόσθεσε: «Είναι κάτι που με άγγιξε περισσότερο από κάθε άλλο, βρεθήκαμε με τα παιδιά και μιλήσαμε πολύ γι αυτό. Τρεις ή τέσσερις από αυτούς έζησαν πραγματικά άσχημα. Είχα συναντήσει προηγουμένως τον Εμιλιάνο και είχα μιλήσει μαζί του τις τελευταίες έξι ή οκτώ εβδομάδες σε πολλές περιπτώσεις. Ξέρω πόσο ήθελε να ξεκινήσει μαζί μας τη νέα περιπέτεια».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση