Πήρε το ρίσκο ο Μάρεϊ! Έκανε την εγχείρηση [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 11:56 Πήρε το ρίσκο ο Μάρεϊ! Έκανε την εγχείρηση [pics]

Ο Άντι Μάρεϊ είχε ανακοινώσει δακρυσμένος στο Australian Open ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, καθώς ο πόνος που ένιωθε δεν έχει σταματήσει. Στόχος του Βρετανού τενίστα ήταν να σταματήσει την καριέρα του στο Wimbledon, ωστόσο μόνο σίγουρος δεν μπορούσε να ήταν ότι θα δώσει την τελευταία του παράσταση σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Ο 31χρονος πρωταθλητής είχε την επιλογή να κάνει μια χειρουργική επέμβαση με μεγάλο ρίσκο, καθώς αυτή μπορεί να του εγγυηθεί καλύτερη ποιότητα ζωής όχι όμως και δεδομένη συμμετοχή σ’ άλλον αγώνα τένις.

Τελικά, ο Μάρεϊ πήρε το ρίσκο και πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου, ανεβάζοντας, μάλιστα, στο instagram δύο φωτογραφίες. Η πρώτη είναι από το κρεβάτι του νοσοκομείου κι η δεύτερη είναι η ακτινογραφία του ισχίου του.

“Υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση ισχίου στο Λονδίνο χθες το πρωί. Αισθανόμουν τον τραυματισμό, αλλά ελπίζω πως αυτό θα σημάνει το τέλος του πόνου στο ισχίου μου. Έχω τώρα ένα μεταλλικό ισχίο, όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτογραφία”, ήταν το μήνυμα του Βρετανού, ο οποίος θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να αγωνιστεί στο Wimbledon.

H ανάρτηση του Μάρεϊ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση