Ο Γιακουμάκης "έσπασε το ρόδι" για το Λεβαδειακό - Νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 19:52 Ο Γιακουμάκης "έσπασε το ρόδι" για το Λεβαδειακό - Νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου χάρη στο γκολ του Γιακουμάκη στο 89΄.

Το LIVE του αγώνα

Η ανάγκη των δύο ομάδων για βαθμούς είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με μοναδική αξιόλογη φάση ένα μακρινό σουτ του Φούντα που έβγαλε εντυπωσιακά ο Σηφάκης στο 11ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό να απειλεί με το σουτ του Μαχαίρα στο 48΄ , ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία να προηγηθούν με τον Παπαδόπουλο να διώχνει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Κώτσιου.

Ο Πανιώνιος απάντησε με τον Μπούζα να αστοχεί από εξαιρετική θέση στο 61΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο με την κεφαλιά του Φούντα στο 76΄, όσο και με το σουτ του Μπουμάλ στο 80ο λεπτό.

Ο Λεβαδειακός ανέβασε την πίεση του στα τελευταία λεπτά και αφού προειδοποίησε με τον Σοτέλο στο 87΄ κατάφερε να πετύχει το “χρυσό” γκολ με τον νεοεισελθόντα Γιακουμάκη στο 89ο λεπτό.

Αυτό το γκολ έδωσε στην ομάδα της Βοιωτίας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού στο 95΄ ο Σηφάκης έσωσε με τα πόδια το σουτ του Κολοβού.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (77' Νικολακάκης), Μαχαίρας, Τομάς, Κώτσιος, Σάντσες, Κονέ, Μπορνταγκαράι (70' Γιακουμάκης), Βούκτσεβιτς, Ορτέγκα, Σοτέλο.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (90+ Πάνος), Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Φούντας (77' Ιμπαγάσα), Μπούζας (68' Κολοβός), Μπουμάλ, Γιάννου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση