Ουζουνίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους παίκτες μου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 18:24 Ουζουνίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους παίκτες μου»

Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του, καθώς και την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να φτάσει στη νίκη, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του εν όψει της κυριακάτικης «μονομαχίας» με τους «ασπρόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Νova:

Για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Περιμένω ένα καλό ντέρμπι. Θα έχει ενδιαφέρον από πλευράς τακτικής. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μου. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε με τον κόσμο μας τη νίκη».


Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα για πολλές αλλαγές. Στην μεσαία γραμμή έχουμε καλούς παίκτες. Και στην άμυνα είμαστε καλά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε το κίνητρο να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους ικανοποιήσουμε».

Για το αν έχει σχέση το κυριακάτικο ντέρμπι με αυτό του πρώτου γύρου: «Στο πρώτο ματς ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς έχουμε αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας. Και στο πρώτο ματς είχαμε κάνει καλό παιχνίδι. Κακώς είχαμε χάσει. Ήταν τυχερός ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας αυτήν την φορά. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα πάνε καλά τα πράγματα για εμάς».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ντέρμπι: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και το καλοκαίρι κάναμε μεγάλη πρόκριση. Δεν ήταν μεγάλο ματς εκείνο; Θέλει να σε πάει και λίγο το παιχνίδι. Όμως παίζουμε στο σπίτι μας, θέλουμε τη νίκη, είμαστε και πίσω βαθμολογικά. Θέλουμε να έχουμε ψυχολογία, ηρεμία, καθώς έρχονται και τα ματς κυπέλλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το καλό για εμένα είναι ότι παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή πάλι μετά. Τώρα θα γίνονται κάποιες αλλαγές. Μπορεί να γίνουν μια – δύο αλλαγές, θα το δούμε αυτό».

Για τον Κρίστιτσιτς: «Είναι ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο είχα δώσει το "οκ" και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέραμε, τον χρειαζόμασταν. Δεν είναι στο 100% ακόμα, όμως με τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να μπει μέσα στην ομάδα. Όλοι οι προπονητές θέλουν τους καλούς παίκτες στην ενδεκάδα, αρκεί να είναι όμως στο 100%. Έχουμε καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή, που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα δούμε γιατί έχω στο μυαλό μου έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που θα τον δούμε».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ήταν ένας παίκτης που είχε το ιδανικό τελείωμα. Τώρα παίζει ένας άλλος διαφορετικός παίκτης, με άλλα χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει περισσότερο, έγινε πιο γρήγορος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ταχύτητα και σε πίεση χωρίς την μπάλα. Ο Άκπομ σίγουρα όμως δεν έχει τα τελειώματα του Πρίγιοβιτς».

Για το πως ήχησαν στους παίκτες τα λόγια Μελισσανίδη: «Θα δείξει την Κυριακή. Πάντα ο πρόεδρος εμψυχώνει την ομάδα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια και για τον προπονητή είναι πιο εύκολο να φτιάξει το κλίμα της ομάδας. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του ντέρμπι, θεωρώ φυσιολογικό να είναι έτοιμοι».

Για το 3-5-2: «Καταρχάς έγιναν αλλαγές στο ρόστερ. Έπρεπε να βρω μια λύση για να βγουν τα πλεονεκτήματα. Έχουμε καλούς παίκτες στην μεσαία γραμμή και έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω και κάτι άλλο».

Για το αν είναι είναι κυρίως θέμα γοήτρου: «Δεν είναι θέμα γοήτρου, είναι ένα ντέρμπι, είναι οι τρεις βαθμοί, η εμπιστοσύνη. Η νίκη στο ντέρμπι σου δίνει πολλά περισσότερα. Όλα αυτά που θες να περάσεις σε μια ομάδα μπορεί να σου τα δώσει ένα ντέρμπι. Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ δεν αισθάνεται 100% σίγουρος, είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

 

Πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση