«Βόμβες» από Κούγια! «Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο! Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ντέλετιτς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 19:56 «Βόμβες» από Κούγια! «Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο! Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ντέλετιτς»

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του «ισχυρού άνδρα» της ομάδας της Λάρισας, ο οποίος τόνισε μάλιστα, ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να παραχωρήσει πάντως τις μετοχές του, ανέφερε ότι αξιώνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Οι δηλώσεις Κούγια

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Όσον αφορά τις αξιώσεις του για την ΠΑΕ και αν ισχύει ότι ανέρχονται στα 5 εκατ. ευρώ, τόνισε ότι: «λιγότερα από τα μισά θέλω, εγώ έχω βάλει 3 εκατ. ευρώ».

Παράλληλα, «επιτέθηκε» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, ενώ όσον αφορά τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μίλος Ντέλετιτς, ο Κούγιας υποστήριξε ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και το περιβάλλον του, το αρνούνται κατηγορηματικά.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση