Υποκλίθηκε στη "Βασίλισσα" η Μπάρτσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 02:47 Υποκλίθηκε στη "Βασίλισσα" η Μπάρτσα

H Μπαρτσελόνα, ενώ άνοιξε το σκορ, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να κάνει το 0-2 και η Ρεάλ πέτυχε την πλήρη ανατροπή, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Τι και αν η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυνατά, ανοίγοντας λογαριασμό μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Νεϊμάρ; Απ' ότι φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό.

Τι και αν ο Λουίς Σουάρες έδωσε έτοιμο γκολ στον Μέσι στο 23'; Εκείνος για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-2.

Και από εκείνο το λεπτό και ύστερα ξεκίνησαν οι επιθέσεις της Ρεάλ, η οποία φάνηκε να θέλει την νίκη περισσότερο.

Το πρώτο μεγάλο λάθος της Μπαρτσελόνα, μετά την αστοχία του Μέσι, το αδικαιολόγητο χέρι του Πικέ, που έστειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην άσπρη βούλα. Φυσικά, ο Πορτογάλος δεν υπήρχε περίπτωση να αστοχήσει από τα έντεκα βήματα και έτσι στο 35' έγινε το 1-1.

Τίποτα μέχρι εκείνη την ώρα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε. Η Μπαρτσελόνα φαινόταν ακόμα να αντέχει στην πίεση της Βασίλισσας και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια μένοντας στην ισοπαλία.

Στην επανάληψη, όμως, όλα θα άλλαζαν. Στο 50', μετά από άψογη εκτέλεση κόρνερ από τον Κρόος, ο Πέπε πήδηξε ψηλά, πήρε την κεφαλιά και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στη Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα φαινόταν αδύναμη να αντιδράσει. Ο Μέσι δεν μπορούσε να βρει λύσεις, οι Νεϊμάρ και Τσάβι δεν τραβούσαν, ο Ινιέστα τραυματίστηκε, ενώ αντίθετα η Ρεάλ που είχε πάρει τα πάνω της, ήθελε περισσότερα.

Και αυτά ήρθαν στο 61' από τον Μπενζεμά, που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε δοκάρι. Η Μπαρτσελόνα έτσι γνώρισε μια βαριά ήττα, με 3-1 από την αιώνια αντίπαλό της, Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά, μετά από 21 χρόνια, που οι Καταλανοί ηττήθηκαν μέσα στο Μπερναμπέου, ενώ είχαν πρώτα προηγηθεί!

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες Ροδρίγκες, Κρόος, Μόντριτς (87' Μόντιτς), Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86' Κεντίρα)

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60' Ράκιτιτς), Ινιέστα (72' Σέρζι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες (68' Πέδρο)

 

pathfinder.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση