Θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο Μπερναμπέου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 09:35 Θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο Μπερναμπέου

Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey στο «Καμπ Νόου» δεν ανέδειξε νικητή, αν και το τελικό 1-1 δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Ραντεβού σε τρεις εβδομάδες (27/02) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έδωσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey στο «Καμπ Νόου» δεν ανέδειξε νικητή, με το τελικό 1-1 να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης. 

Το πρώτο clasico του κυπέλλου, μετά τον τελικό του 2014 (τότε είχαν επικρατήσει οι Μαδριλένοι με 2-1) έφερε απόλυτη ισορροπία και πλέον οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς που θα γίνει στο «σπίτι» των «μερένγκες».

Η ομάδα του Σολάρι στάθηκε περίφημα στο γήπεδο, προηγήθηκε πολύ γρήγορα (στο 6΄ με τον Βάθκεκ), έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, ωστόσο, και με το 1-1 που απέσπασε έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το αρχικό σχήμα επηρρέασε την «Μπαρτσα» που δεν βρήκε διαδρόμους για να απειλήσει. Είχε δοκάρι πριν το γκολ της ισοφάρισης του Μάλκοκ (57΄) με τον Ράκιτιτς, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που μπορεί. Η είσοδος του Αργεντινού στο 67΄ δεν άλλαξε πολλά, καθώς ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση