ΑΕΚ: Η ψυχολογική «ντόπα» του Χιμένεθ και η… σειρά του Γκάλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:45 ΑΕΚ: Η ψυχολογική «ντόπα» του Χιμένεθ και η… σειρά του Γκάλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ και το πρώτο του μέλημα είναι να... κερδίσει τους παίκτες του – Μετά τους Μπακασέτα και Σιμόες, σειρά για να ανανεώσει φαίνεται πως παίρνει ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Πρώτο μέλημα κάθε νέου προπονητή, όταν γίνεται αλλαγή σκυτάλης κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι το να “κερδίσει” τους παίκτες και τα… αποδυτήρια. Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο Μανόλο Χιμένεθ από τις πρώτες του ώρες στην ΑΕΚ.

Πριν από την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα (06.02.2019) ι Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια , προκειμένου να τους “ντοπάρει ψυχολογικά και να τους πωρώσει ενόψει της συνέχειας.

“Αυτό που θέλω να έχετε πάντα στο μυαλό σας, είναι πως είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Σας πιστεύω πολύ, όπως σας πιστεύει και ο πρόεδρος. Να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και σε οτιδήποτε στραβό, θα φταίω πρώτος εγώ. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί. Ενωμένοι. Είμαστε ένα, είμαστε ΑΕΚ”, τόνισε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ομιλία του, ο Χιμένεθ κάλεσε όλους τους παίκτες και συνεργάτες του να φωνάξουν δυνατά ΑΕΚ.

Η σειρά του Ροντρίγκο Γκάλο για ανανέωση

Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ εδώ και σχεδόν δυο μήνες και φαίνεται πως θα… εξαργυρώσει αυτές του τις εμφανίσεις με ένα νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να κρατήσουν στην ομάδα τον 33χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ-χαφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούσαν αρχικά να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο, με τον Γκάλο να ζητά διετές. Όλα όμως δείχνουν πως η… χρυσή τομή θα βρεθεί με συμβόλαιο 1+1. Σειρά, δεν αποκλείεται να πάρει και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση