Ο Μέσι «στοιχίζει» όσο η υπόλοιπη εθνική

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 16:50 Ο Μέσι «στοιχίζει» όσο η υπόλοιπη εθνική

Στις 26 του ερχόμενου Μάρτη, έχει προγραμματισθεί στην Τανγκέρη, η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις εθνικές ομάδες του Μαρόκο και της Αργεντινής. Κατά κάποιον τρόπο, ο αγώνας έχει ιστορική σημασία, δεδομένου πως η προηγούμενη συνάντηση των δύο εθνικών ομάδων, είχε γίνει πριν από 15 χρόνια, όταν η Αργεντινή επικράτησε με 1-0.

Ωστόσο, για να... πείσουν τους Αργεντινούς να στείλουν την «αλμπισελέστε» στο Μαρόκο, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, θα τους καταβάλουν ούτε λίγο, ούτε πολύ δέκα εκατομμύρια ντιρχάμς (σ.σ. εθνικό νόμισμα) που «μεταφράζονται» σε 925.000 ευρώ!

Δεν αποκλείεται, όμως, το ποσό να ...πέσει στο μισό, δεδομένου ότι όπως αναφέρεται στην σχετική συμφωνία οι 925.000 ευρώ, αφορούν στην περίπτωση που είναι παρών στον αγώνα και ο Λιονέλ Μέσι. Διότι σε διαφορετική περίπτωση, ναι μεν θα γίνει ο φιλικός αγώνας, αλλά το αντίτιμο θα μειωθεί στις 500.000 ντιρχάμς, δηλαδή στις 462.000 ευρώ!

Οπως είναι γνωστό, μετά τον αποκλεισμό από την Γαλλία (σ.σ. με 4-3) από την συνέχεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, αποφάσισε να βάλει ...παρένθεση στην καριέρα του με την εθνική ομάδα. Το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ενδεχομένως στις 26 Μαρτίου, στο Μαρόκο, ο «Λίο» να κάνει την επανεμφάνιση του με την «αλμπισελέστε».

Ακόμη κι εάν η απόφαση του, «στοιχίσει» σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στους Μαροκινούς...

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση