Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Κίτρινη… θύελλα! «Τριάρα» πεντάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 23:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Κίτρινη… θύελλα! «Τριάρα» πεντάδας

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν... μπήκε στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και το “πλήρωσε”. Ο τρομερός Άρης του Σάββα Παντελίδη “καθάρισε” τους Αρκάδες μέσα στην έδρα τους (3-0), έχοντας τρία γκολ σε τέσσερις τελικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο! Οι Θεσσαλονικείς εδραιώθηκαν έτσι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρέμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού οι Αρκάδες.

Ο Άρης κατάφερε να πετύχει μετά από 41 χρόνια τρία γκολ σε ένα ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα, νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και εδραιώθηκε στην 5η θέση της Superleague με 32 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και τέσσερις πίσω από τον Ατρόμητο. Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, παρέμεινε στους 21 βαθμούς (10ος), όσους έχει η Λαμία και έναν περισσότερο από ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

Ο Άρης έδειξε πολύ καλά… διαβασμένος από τον Σάββα Παντελίδη και έκανε πολύ καλή αμυντική δουλειά, πιέζοντας τον Αστέρα Τρίπολης ψηλά στο χώρο του κέντρου. Ο Αρκάδες όχι μόνο έδειξαν ανίκανοι να αναπτυχθούν αλλά στο 9′ δέχθηκαν και μια.. γκολάρα. Ο Λάρσον κατέβασε την μπάλα από θέση αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι και με τρομερό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να έχει… ανεμική εικόνα στο ματς, δεν μπόρεσε να διασπάσει τον “φορτωμένο” άξονα των φιλοξενούμενων και στο 23′ έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο Ντιγκινί έφυγε με ταχύτατα στην αντεπίθεση, κατάφερε να περάσει τον Βλάχο στο τρέξιμο αλλά και να τον… νικήσει στην κόντρα που πήγε να του βάλει πάνω στο σουτ και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-2.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξαφνικά… ξύπνησε και προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Στην πιο σημαντική τους στιγμή στο πρώτο μέρος (32′) οι Αρκάδες είδαν τον Κουέστα να διώχνει με τα πόδια το κοντινό σουτ του Μανιά. Στο επόμενο λεπτό, το διαγώνιο σουτ του Βαλιέντε έφυγε μόλις άουτ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση