Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2019

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 11:53 Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2019

Η ομάδα του bookmakers και ο Book Spy σας δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές για να εντοπίσετε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.

Ωστόσο μπορείτε και μόνοι σας να βρείτε την καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. Αρκεί να εξετάσετε τους παρακάτω παράγοντες.

Φήμη

Είναι γεγονός πως η βιομηχανία των αθλητικών στοιχημάτων μπορεί κάποιες φορές να αποδειχθεί επικίνδυνη και μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει ουκ ολίγες στοιχηματικές εταιρίες που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με το νόμο.

Το ευχάριστο ωστόσο είναι πως τέτοιου είδους εταιρίες ανακαλύπτονται γρήγορα μέσω κυρίως των κριτικών των εγγεγραμμένων χρηστών. Έτσι, μπορούμε με ασφάλεια να σας πούμε πως κορυφαίες ο Stoiximan, η Sportingbet και η Bwin είναι απολύτως ασφαλείς και μπορούμε να δώσουμε τον χαρακτηρισμό “η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα”.

Έχουμε αξιολογήσει και σας παραθέτουμε όλες τις online στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, που προσφέρουν ασφάλεια και αξιοπιστία και που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Οποιαδήποτε εταιρία κι αν επιλέξετε από τις παρακάτω, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα χρήματά σας θα είναι πάντα προστατευμένα και πως θα έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη και δημοφιλή εταιρία.

Διαβάστε την άποψη των άλλων παικτών

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή σχόλια και κριτικές για οτιδήποτε αναζητάτε. Το πιο απλό είναι να βρείτε την καλύτερη στοιχηματική forum με παίκτες που έχουν ανοίξει thread. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να φτάσετε στις απαραίτητες πληροφορίες πριν αποφασίσετε να καταθέσετε και να ρισκάρετε τα χρήματα σας σε μια άγνωστη στοιχηματική εταιρία.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές δημοσιευμένες κριτικές οι οποίες θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τον καλύτερο bookmaker βάσει των αναγκών σας.

Ελάχιστη κατάθεση

Το συγκεκριμένο είναι ένα κριτήριο που πιθανώς να μην επηρεάσει κανέναν έμπειρο παίκτη, αλλά σε ότι αφορά τους αρχάριους, η ελάχιστη κατάθεση είναι ένα ζήτημα μεγάλης αξίας για να βρει την καλύτερη στοιχηματική εταιρία.

Με το σκεπτικό πως οι περισσότεροι από τους αναγνώστες κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο στοιχηματικό κόσμο, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε αυτό το κομμάτι των πάντα χρήσιμων πληροφοριών στις αξιολογήσεις μας.

Το ελάχιστο όριο κατάθεσης μπορεί να είναι ένα στοιχείο που εκφράζει το ποσοστό αξιοπιστίας της κάθε εταιρίας. Εάν το όριο της ελάχιστης κατάθεσης είναι αρκετά υψηλό, σημαίνει πως απευθύνεται στους περισσότερο έμπειρους παίκτες, ενώ αν είναι χαμηλό αποτελεί καλό σημάδι για αυτούς που τώρα εξοικειώνονται με τον κόσμο των online αθλητικών στοιχημάτων.

Οι διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων

Το συγκεκριμένο αποτελεί ένα πολύ βασικό κριτήριο στην επιλογή μιας στοιχηματικής εταιρίας και οι περισσότερες από αυτές που εξετάζουμε προσφέρουν μια τεράστια γκάμα αγορών αθλητικών στοιχημάτων.

Όλες οι μεγάλες αγορές καλύπτονται από τις κορυφαίες εταιρίες, αλλά εάν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε σε κάτι που δεν είναι τόσο δημοφιλές (όπως το Futsal ή τα πολιτικά στοιχήματα), τότε θα πρέπει να βρείτε μια εταιρία που έχει αυτές τις αγορές ενσωματωμένες στο μενού της.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών είναι πολύ σημαντική ώστε να δώσουμε απάντηση στο ερώτη “ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα;”.Οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω live chat, ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το εξειδικευμένο τμήμα που πάντα συγκαταλέγεται στα θετικά χαρακτηριστικά.

Απαιτούμενος χρόνος ανάληψης χρημάτων

Εάν θέλετε τα χρήματα που κερδίζετε από τα αθλητικά στοιχήματα να είναι διαθέσιμα το συντομότερο δυνατό, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στον απαιτούμενο χρόνο που ορίζει η κάθε εταιρία.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της ανάληψης ποικίλλει μεταξύ των bookmakers, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 24 ώρες μέχρι και 4-5 ημέρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί κάποιο είδος διαπραγμάτευσης, αλλά είναι καλό να γνωρίζετε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να περιμένετε έτσι ώστε να μεταφερθούν τα χρήματα από την εταιρία στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ευκολία στη χρήση

Με τόσες πολλές επιλογές, στρατηγικές και διαθέσιμες αγορές, οι online στοιχηματικές ιστοσελίδες μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά περίπλοκες στη χρήση.

Η ευκολία στη χρήση μιας πλατφόρμας είναι διαφορετική από εταιρία σε εταιρία, αλλά είναι πάντα πολύ σημαντικό να μπορείτε να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας με ευκολία και χωρίς πολλά βήματα.

Υπάρχει εφαρμογή για κινητές συσκευές;

Αυτό είναι ένα κριτήριο που πολύ πιθανόν να μην ενδιαφέρει όλους τους παίκτες καθώς κάποιοι προτιμούν να τοποθετούν τα στοιχήματα τους εν κινήσει ενώ κάποιοι άλλοι αρέσκονται στο να πραγματοποιούν αυτή τη διαδικασία από το σταθερό υπολογιστή τους και γενικότερα από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

Παρόλο που πλέον βρισκόμαστε στο 2019, υπάρχουν online στοιχηματικές εταιρίες που δεν έχουν δημιουργήσει εφαρμογή για κινητές συσκευές. Οι περισσότερες ωστόσο έχουν ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής και στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις στοιχηματικές εταιρίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε εν κινήσει.