"Σκότωσε" τον Πανθρακικό ο Αστέρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:33 "Σκότωσε" τον Πανθρακικό ο Αστέρας
Οι Αρκάδες τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πανθρακικού, όμως ο Μπαράλες έδωσε και πάλι τη λύση, και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Μείωσε ο Τζάνης για τον Πανθρακικό, αλλά ο Αστέρας κράτησε το σημαντικό, για το πλασάρισμα στα πλέι οφ, τρίποντο. "Μαχαιριά" η ήττα για Πανθρακικό.
 
Καλύτερος, όχι όμως και ιδιαίτερα απειλητικός, ήταν ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετές οι φάσεις που δημιούργησαν οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος, με τον Αθανασιάδη πάντως να αποσοβεί την παραβίαση της εστίας του όσες φορές χρειάστηκε.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν το γκολ στο 2ο ημίχρονο, και μπορεί ο Πανθρακικός να είχε κλειστεί καλά, όμως ο Μπαράλες έδωσε για μία ακόμα φορά τη λύση. Ο Αργεντίνος φορ με φοβερή κεφαλιά στο 69' έστειλε τη μπάλα στο “Γ” του Αθανασιάδη, λύνοντας τα πόδια των συμπαικτών του.

Ο Αστέρας βρήκε περισσότερους χώρους και το εκμεταλλεύτηκε μόλις 4' μετά, με το Ρόλε να νικάει με ωραίο σουτ τον Αθανασιάδη, καθαρίζοντας, ουσιαστικά, το ματς για τους γηπεδούχους.

Ο Πανθρακικός δεν τα παράτησε. Ανέβηκε στο γήπεδο και χάρη στην όμορφη δημιουργία του Ίγκορ, ο Τζάνης μείωσε σε 2-1 στο 82', αλλά το σκορ αυτό έμεινε ως το τέλος, δυσχεραίνοντας τρομερά την υπόθεση παραμονή για το συγκρότημα του Εμμάνουελ Ρόκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης (58' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77' Παντελιάδης), Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Κάσες), Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (67' Σερφά), Χρήστου, Ιγκόρ, Χασομέρης (65' Τζάνης).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση