Άφησε δεύτερο τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ-Ισόπαλος με ΠΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 21:41 Άφησε δεύτερο τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ-Ισόπαλος με ΠΑΣ
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη και... παραχώρησε στην 32η αγωνιστική τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας της Τούμπας έληξε ισόπαλος 1-1.

Πολύ γρήγορο ρυθμό είχε η αναμέτρηση στην έναρξή της με αποτέλεσμα άμεσα να υπάρξουν σημαντικές φάσεις και γκολ.
Ο αγώνας άρχισε με δοκάρι στο 4'... Ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μιχαήλ, έστρωσε στον Νομπόα που σούταρε και η μπάλα χτύπησε στη δοκό.

Πρώτος στο γκολ έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα! Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 12ο λεπτό ο Τσάβες μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ για το 0-1!

Αμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ... Στο 14' ο Νομπόα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στον Τζαβέλλα και στρώθηκε στον Περέιρα, ο οποίος με κοντινό πλάσε ισοφάρισε για τον "Δικέφαλο"!

Ο “Δικέφαλος Αετός” ήταν καλύτερος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έφτανε στην περιοχή και δημιουργούσε φάσεις...

Ωστόσο, η εικόνα ήταν διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ και τον απείλησαν με δεύτερο γκολ.

Η ομάδα του Γεωργιάδη προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και ως ένα βαθμό τα κατάφερε από το 70' και έπειτα ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και τη νίκη.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78' Πόζογλου), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης (62'Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Μανιάς (82' Γιάκος).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση