Σιμεόνε μέχρι το 2022! Επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 19:57 Σιμεόνε μέχρι το 2022! Επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι το 2022 ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για επιπλέον δύο χρόνια με τον Αργεντινό τεχνικό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Σιμεόνε για επιπλέον δύο χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2022.  Ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος», έχοντας σαν στόχο να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του, το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011.

Στην πρώτη επταετία του ως προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης , ο «Τσόλο» έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (το πρώτο μετά το 1996), ένα κύπελλο κι ένα σούπερ καπ Ισπανίας, δύο Europa League και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ οδήγησε τους Μαδριλένους και σε δύο τελικούς Champions League.

Εφόσον εξαντλήσει το νέο συμβόλαιό του, θα ξεπεράσει τα δέκα χρόνια στον πάγκο της Ατλέτικο, βάζοντας το όνομά του δίπλα σε εκείνο της μεγαλύτερης μορφής στην ιστορία του συλλόγου, του Λουίς Αραγονές.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση