Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ στην Ουκρανία - Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 15:34 Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ στην Ουκρανία - Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Δίχως τον Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για τους «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν τελικά χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη ρεβάνς του 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Νορβηγός μπακ έδειχνε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, την Τετάρτη, όμως, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Νοκ άουτ είναι κι ο Βούκοβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μαντί Καμαρά. Αντίθετα, ο Ζιλ Ντίας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση