Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «έδειξε» το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 22:27 Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «έδειξε» το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ!

Αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι” τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα για τους “32” του Europa League.

Τα όσα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Για το αν το δεύτερο μέρος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς και γιατί η ομάδα δεν προπονήθηκε στο Ολιμπίνσκι: «Σίγουρα η εμφάνιση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με την ΑΕΚ αποτελεί οδηγό για εμάς, καθώς τα πήγαμε πολύ καλά. Επιλέξαμε να μην προπονηθούμε στο Κίεβο, γιατί θέλαμε να δουλέψουμε στις δικές μας εγκαταστάσεις. Θέλαμε να δουλέψουμε πάνω στη στρατηγική και αποφασίσαμε να προπονηθούμε στο σπίτι μας για να μην δουν τα πλάνα μας. Συν ότι θα είμαστε πιο ξεκούραστοι και άνετοι. Από την αρχή του Ιανουαρίου δίνουμε ένα παιχνίδι σχεδόν κάθε τρεις ημέρες, γεγονός που επιβαρύνει πολύ την ομάδα».

Για το τι εμπόδισε τον Ολυμπιακό να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι: «Εχουμε ήδη μιλήσει για το πρώτο παιχνίδι. Εχουμε κάνει την ανάλυσή μας και έχουμε συζητήσει γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε πάλι στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν θα πρέπει να περιμένουμε έναν επιθετικό Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, σε μία διοργάνωση που όλα τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα. Την προηγούμενη Πέμπτη μόνο τρεις ομάδες κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους. Πολλές δυνατές ομάδες δεν κατάφεραν επίσης να κερδίσουν εκτός έδρας. Όπως η Αρσεναλ. Εχει πολλές δυσκολίες η συγκεκριμένη διοργάνωση. Γνωρίζουμε πολύ καλά η μία ομάδα την άλλη. Θα είναι μοιρασμένο το παιχνίδι, όπως και το πρώτο που έγινε στο “Καραϊσκάκης”. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι για την ομάδα μας».

Για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Κίεβο ότι θα αποχωρούσε από τον πάγκο του Ολυμπιακού σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” δεν κέρδιζαν την ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε για μένα. Είμαι καλά και δουλεύουμε για το αυριανό παιχνίδι. Δεν ασχολούμαι με φήμες. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας μας. Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Οτιδήποτε άλλο δεν μας απασχολεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου».

Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση