Ατρόμητος: «Επίθεση» στην ΕΠΟ για τους διαιτητές με την ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 14:55 Ατρόμητος: «Επίθεση» στην ΕΠΟ για τους διαιτητές με την ΑΕΚ!

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, εξαπολύοντας "επίθεση" στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για τον ορισμό των διαιτητών στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον ορισμό των διαιτητών για τα παιχνίδια ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά στον Ατρόμητο είναι εκνευρισμένοι με την επιλογή, όπως προέκυψε και από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε χάσει στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ, μετά από αμφισβητούμενο γκολ της Ένωσης και η τοποθέτηση του Παπαπέτρου και τον βοηθών του στο δεύτερο παιχνίδι, έφερε μια «σκληρή» ανακοίνωση εναντίον των κ.κ. Περέιρα και Γραμμένου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρ,α τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ στο κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρομήτου για ξένους διαιτητές καταπατώντας έτσι τις αρχές της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των ομάδων.

Τελειώνοντας ευελπιστούμε να μην γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Περιστερίου».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση