Πειθαρχική δίωξη σε Λουτσέσκου και Ουάρντα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 17:11 Πειθαρχική δίωξη σε Λουτσέσκου και Ουάρντα

Θα κληθούν σε απολογία για τη συμπεριφορά τους στα ματς με Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Πειθαρχικές διώξεις στους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα για τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, αντίστοιχα, για το Κύπελλο Ελλάδας, ασκήθηκαν από τον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων.

Στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», ενώ στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου για την υβριστική ανάρτησή του στο Instagram μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ «από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση