Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (BINTEO) - Ήρθε από τον πάγκο και "καθάρισε" το ντέρμπι - Τι είπε ο Μίτσελ - Γιατί αποχώρησε ο Αναστασίου από τη συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 22:32 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (BINTEO) - Ήρθε από τον πάγκο και "καθάρισε" το ντέρμπι - Τι είπε ο Μίτσελ - Γιατί αποχώρησε ο Αναστασίου από τη συνέντευξη

Η κεφαλιά του ρούκι Αυλωνίτη έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ μετά από ένα κακό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Έχασε πέναλτι ο Μήτρογλου (απέκρουσε ο Στιλ).

Δείτε το βίντεο:

Έκανε ένα σχόλιο ο Αναστασίου και αποχώρησε:

Ελάχιστα κράτησε η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Είμαι υπερήφανος από την αντίδραση και τη συμπεριφορά των παικτών μου. Το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει είχε σταλεί από την Τετάρτη. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο", ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού κι εν συνεχεία αποχώρησε.

Μίτσελ: "Δεν μας άξιζε το 1-0"

Ο προπονητής των πρωταθλητών δήλωσε στο flash interview της NOVA: "Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, το 1-0 δεν αποτυπώνει την εικόνα του. Αξίζαμε σίγουρα κάτι καλύτερο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τον Αυλωνίτη, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά. Θα τους δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση αυτό το γκολ".

Μίτσελ: "Ο Μήτρογλου έκανε λάθος, δεν θα του δώσουμε επιδόρπιο"

Πρωτοβουλία του Μήτρογλου ήταν η εκτέλεση του (χαμένου) πέναλτι, όπως εξήγησε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας επιθετικός έκανε το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά.

Κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία του Μήτρογλου να εκτελέσει ξανά ένα πέναλτι ανέφερε: "Ο Μήτρογλου έκανε λάθος. Κατανοούμε ότι το κάνει καλοπροαίρετα, αλλά έκανε έκανε πάλι λάθος. Είναι συγκεκριμένες οι εντολές. Την εντολή να εκτελεί τα πέναλτι την είχε ο Τσόρι. Δεν ήταν ένα ματς - γιορτή, αλλά ένα επίσημο ματς και αυτός έπρεπε να εκτελέσει. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Μήτρογλου, θα τον αφήσουμε χωρίς... επιδόρπιο. Θα του κάνει καλό".

Συγγνώμη Μήτρογλου για το πέναλτι

Ο Μίτσελ τον... έβγαλε στη σέντρα στη συνέντευξη Τύπου, όμως ο Κώστας Μήτρογλου είχε φροντίσει λίγη ώρα πριν να απολογηθεί μέσω Twitter.

"Ζητώ συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι από τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας! Αφιερωμένη σε όλους αυτούς η σημερινή νίκη! Προχωράμε..."

Περισσότερες λεπτομέρειες και ρεπορτάζ στο contra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση