Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα… έδειξε κι ο Σιμεόνε τον δικαιολόγησε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 10:41 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα… έδειξε κι ο Σιμεόνε τον δικαιολόγησε!

Ο Ντιέγκο Σιμέονε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δικαιολόγησε τη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Σιμέονε είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στο πρώτο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στην Ισπανία, για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο παιχνίδι στην Ιταλία.

Ο Πορτογάλος πέτυχε τρία γκολ, έστειλε τους Μαδριλένους  στο… σπίτι τους και στη συνέχεια έδειξε κι αυτός τα cohones του, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών του για την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Πως, όμως, σχολίασε αυτή του την κίνηση ο Σιμεόνε. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης τον δικαιολόγησε, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στην ιταλική ομάδα.

«Σίγουρα έκανε το ίδιο που έκανα και εγώ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, έχοντας στο μυαλό του τους οπαδούς και δείχνοντας την προσωπικότητα ενός μεγάλο συλλόγου όπως η Γιουβέντους», σχολίασε ο Σιμεόνε για τη χειρονομία του Ρονάλντο.

«Η Γιουβέντους έμοιαζε πολύ με την Ατλέτικο του πρώτου αγώνα. Υποφέραμε, όπως συνέβη και σε αυτούς στο πρώτο ματς, ήταν σωστό που πέρασαν, το άξιζαν. Οι παίκτες της Γιουβέντους ήταν καλύτεροι από εμάς από άποψη τακτικής και επιθετικότητας και και άξιζαν τη νίκη.

Ίσως είχαν μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσουν αυτό το ματς. Ο δε Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο», πρόσθεσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση