Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Χάνει Ολυμπιακό ο Μαυρομμάτης! Πρόβλημα και με Καμπετσή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 22:31 Παναθηναϊκός: Χάνει Ολυμπιακό ο Μαυρομμάτης! Πρόβλημα και με Καμπετσή

Ο Φάνης Μαυρομμάτης δεν θα καταφέρει τελικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού έχει οσφυαλγία και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Πρόβλημα τραυματισμού και για τον Καμπετσή.

Σημαντικές απώλειες για τον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του στο Κορωπί τους Μαυρομμάτη και Καμπετσή, με τον πρώτο να χάνει σίγουρα το ντέρμπι και τον άλλον να εξετάζεται τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός επιθετικός έχει φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και θα δοκιμάσει από αύριο να προπονηθεί, ενώ ο κεντρικός αμυντικό του Τριφυλλιού, έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

Από την προπόνηση της Τετάρτης απείχαν οι Μαυρομμάτης, Καμπετσής, ενώ ατομικό έκανε ο Στάικος. Ο Μαυρομμάτης έχει οσφυαλγία, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπεία και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα. Η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός και ανάγκασε το προπονητικό τιμ της ομάδας να αλλάξει πρόγραμμα και τελικώς να κάνουν μόνο γυμναστήριο οι: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα, Αποστολάκης και Σέχου, οι οποίοι είχαν κληθεί και για πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

newsit.gr