Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οχτώ συλλήψεις στο ΟΑΚΑ! Αναγνώριση και μέσω βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 10:57 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οχτώ συλλήψεις στο ΟΑΚΑ! Αναγνώριση και μέσω βίντεο

Τα νέα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οδήγησαν και σε 8 συλλήψεις από την αστυνομία, ενώ εξετάζονται πλέον και τα video από τις σκηνές καταστροφής στο γήπεδο για να ταυτοποιήσουν κι άλλους ταραξίες.

Τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ έφεραν και συμπλοκές των ΜΑΤ με χούλιγκαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, όπου έγιναν συνολικά 8 συλλήψεις από την αστυνομία, με χούλιγκαν να οδηγούνται στο αυτόφωρο.

Οι Αρχές έχουν όμως στη διάθεση τους και βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων, όπου διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών, μεταξύ των οποίων και οπαδοί που σε δύο περιπτώσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Την πρώτη εξ αυτών για να κατευθυνθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου χτύπησαν ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι κάνουν λόγο και για μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ένας από τους ταραξίες.

Η νέα νομοθεσία Βασιλειάδη

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, σε όσους συνελήφθησαν, θα ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε γήπεδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους κι εν συνεχεία θα αποφασίσει ο δικαστής τη συνέχιση ή όχι της τιμωρίας.

Αν μάλιστα δεν υπακούσουν στην απαγόρευση οι συλληφθέντες και παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε θα τιμωρούνται άμεσα με ποινή φυλάκισης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση