Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 12:32 Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φαίνεται ότι σκοπεύει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, έχοντας αποδεχθεί την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη, ώστε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα, με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

Έναν από τα πιο γνωστά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όλων των εποχών, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, φαίνεται ότι θα έχει στο ψηφοδέλτιό του, ο Κώστας Μπακογιάννης στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» για το δήμο της Αθήνας.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει να επιδείξει τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα με παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και «χρυσές» μετεγγραφές σε Πόρτο, Ντιναμό Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ήταν βασικό στέλεχος και εκ των κορυφαίων της Εθνικής Ελλάδας στο «θαύμα» της Πορτογαλίας και την κατάκτηση του Euro 2004.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, που έχει σταματήσει και το ποδόσφαιρο, ο Σεϊταρίδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πρωτεύουσα, όντας συνιδιοκτήτης και του εστιατορίου Moma.

Από τον χώρο του αθλητισμού όμως, στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη θα είναι ένα ακόμη γνωστό όνομα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι και ο αθλητικογράφος Παύλος Παπαδημητρίου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση