Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάνατζερ Ντουρμισάι: «Έχει κληθεί απ’την Εθνική Ελλάδας! Η Αλβανία καθυστερεί την πιστοποίηση»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 22:33 Μάνατζερ Ντουρμισάι: «Έχει κληθεί απ’την Εθνική Ελλάδας! Η Αλβανία καθυστερεί την πιστοποίηση»

Ο εκπρόσωπος του Φιορί Ντουρμισάι, Πασχάλης Τουντούρης, τόνισε ότι ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ανέφερε ότι η πλευρά της Αλβανίας “αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί” την πιστοποίηση που απαιτείται και επισήμανε ότι μέχρι την Τετάρτη μπορεί να έχει ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης.

Ο μάνατζερ του Φιορί Ντουρμισάι μίλησε στον “ΣΠΟΡ FM”…

Για τη διαδικασία ώστε να κληθεί ο Ντουρμισάι στην Εθνική Ελλάδας: “Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει. Δεν τίθεται καμία διαδικασία ελληνοποίησης του Ντουρμισάι. Ο Φιόρι είναι Έλληνας, όπως είναι και Αλβανός, αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Εκείνο που χρειάζεται για να κληθεί στην εθνική επίσημα είναι μια πιστοποίηση των αγώνων που έχει δώσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Η εθνική Αλβανίας που επίσης τον έχει καλέσει για τα ματς του Μαρτίου, αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί αυτή την πιστοποίηση που απαιτείται.

Αν καθυστερήσει και άλλο τη διαδικασία, τότε αναλαμβάνει να λύσει την κατάσταση η FIFA, που θα ζητήσει από την Ομοσπονδία της Αλβανίας την κατάσταση με τα ματς που έδωσε ο Φιόρι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη. Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία, ας πούμε έναν μήνα πριν τώρα θα ήταν ακόμα σε καλύτερο δρόμο”.

Για την επιθυμία του Ντουρμισάι να παίξει στη “Γαλανόλευκη”: “Γίνεται μια συζήτηση για το ποιοι πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Υπάρχουν αθλητές, που τους σέβομαι και τους τιμώ, όπως ο Ζέκα και ο Βλαχοδήμος, που όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από άλλη εθνική ομάδα. Ο Φιόρι είχε και δεύτερη επιλογή, αλλά αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παίξει με την Ελλάδα”.

newsit.gr