Συγκλόνισε ο Σπανούλης για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 13:49 Συγκλόνισε ο Σπανούλης για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα"

Απίστευτες εικόνες στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, με τον "τυφώνα" να ενώνει ακόμη και τους φίλους του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει έναν από τους κορυφαίους παράγοντες της ιστορίας του, τον Θανάση Γιαννακόπουλο και πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».

Ανάμεσά τους, ο Ζέλικο Ομπράντοβις που ήρθε κατευθείαν από την Τουρκία για να τιμήσει τον αγαπημένο «τυφώνα» των φίλων του Τριφυλλιού, αλλά και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Σε μία σπάνια στιγμή στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» και νυν «αιώνιος» αντίπαλος και… μισητός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, έδωσε το «παρών» στην κηδεία και με το που έγινε αντιληπτός αποθεώθηκε από όλους τους οπαδούς που είχαν ήδη στηθεί για το λαϊκό προσκύνημα.

Οι δύο άνδρες είχε μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία γινόταν αντιληπτή κάθε φορά που ο Λαρισαίος αθλητής βρισκόταν στο ΟΑΚΑ ακόμη και ως αντίπαλος, την οποία δεν ξέχασε ούτε ο ίδιος.

Η αποθέωση στον Σπανούλη

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση