ΑΕΚ: Ψάχνουν το μπαμ με Φαν Βολφσβίνκελ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 10:31 ΑΕΚ: Ψάχνουν το μπαμ με Φαν Βολφσβίνκελ
Την, εξαιρετική ομολογουμένως, περίπτωση του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ τσεκάρουν στην ΑΕΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού στη γραμμή κρούσης, ενώ στην κορυφή της λίστας για τη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται έπισης ένας Ολλανδός.
 
Ο λόγος για τον Έρβιν Μούλντερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Φέγενοορντ το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανόν να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Όσον αφορά τώρα τον Ρίκι Βαν Βολφσβίνκελ που σύμφωνα με την "Goal" έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ο Ολλανδός φορ ανήκει στην Νόριτς, και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Τα καλύτερα του χρόνια τα έβγαλε με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπου σε 88 ματς πέτυχε 45 γκολ και ανάγκασε την Νόριτς να "σκάσει" 8.5 εκατομμύρια ευρώ, και να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της!
 
Επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Παναχαϊκή

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια της για άνοδο στη Superleague, και το απόγευμα της Δευτέρας υποδέχεται την Παναχαϊκή στο άδειο (εκτίει τη 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας για τα επεισόδια με ΟΣΦΠ) ΟΑΚΑ.

Μετά το στραπάτσο της (πρώτης στο πρωτάθλημα) ήττας από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα των πλέι οφ, στην ΑΕΚ θέλουν να επιστρέψουν στα γνωστά θετικά αποτελέσματα, και το σημερινό παιχνίδι ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται στο να επαναφέρει στην αρχική εντεκάδα της Ένωσης τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Σταύρος Πεταυράκης (στο αριστερό άκρο της άμυνας).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTESPORT3 HD.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση