Ολυμπιακός: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα «εμετικά» πανό του ΣΕΦ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 20:03 Ολυμπιακός: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα «εμετικά» πανό του ΣΕΦ!

Τα σοκαριστικά πανό που "σήκωσαν" οι φίλοι του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των "ερυθρόλευκων" με τη Ζαλγκίρις, για την Euroleague, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και φαίνεται πως κινητοποίησαν και την Εισαγγελία Πειραιά.

Το θέμα με τα δύο πανό -πανηγυρικού χαρακτήρα- που κρεμάστηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και παρέπεμπαν στην επέτειο της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου -στα επεισόδια της Λαυρίου το 2007- παίρνει μεγάλες διαστάσεις..

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η Εισαγγελία Πειραιά πρόκειται να κινητοποιηθεί, για την ταυτοποίηση των ατόμων που κρέμασαν τα συγκεκριμένα πανό, έτσι ώστε να ασκηθούν διώξεις.

Να θυμίσουμε ότι στο ένα αναγραφόταν “γαύρε, θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας” και στο άλλο “φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29/3/2007”.

Αναμένεται να ζητηθεί το σχετικό οπτικό υλικό από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και οι σχετικές φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκάθαρο από το βράδυ της Παρασκευής ότι θα κινηθεί νομικά.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση