NBA: Το τέλος ενός τεράστιου παίκτη! Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Νοβίτσκι – video

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 11:16 NBA: Το τέλος ενός τεράστιου παίκτη! Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Νοβίτσκι – video

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη δράση, έπειτα από 21 χρόνια τεράστιας καριέρας ανακοίνωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Στο περιθώριο του αγώνα των Μάβερικς με τους Σανς και σε μία ιδιαίτερη τελετή, ο Ντιρκ Νοβίτσκι ανακοίνωσε τα ξημερώματα ότι αποσύρεται από τη δράση.

«Αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι εντός έδρας…», είπε ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αδυνατούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν και όλοι οι ήρωες του ηγέτη των Μάβερικς, όπως ο ιδιοκτήτης Μαρκ Κιούμπαν και ο προπονητής Ρικ Καρλάιλ, ενώ εκεί βρέθηκαν οι Λάρι Μπερντ, Σκότι Πίπεν, Σον Κεμπ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντέτλεφ Σρεμπφ που έπλεξαν το εγκώμιο του.

Ο τεράστιος Γερμανός αθλητής φρόντισε να μεγαλουργήσει στην τελευταία του παράσταση εντός έδρας, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στη νίκη (120-109) επί των Σανς.

Ο Νοβίτσκι τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους με 6/17 δίποντα, 5/14 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Ντόντσιτς ήταν άξιος συμπαραστάτης του, κάνοντας triple double με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Μεγάλη βραδιά και για τον Κρόφορντ ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των Σανς πετυχαίνοντας 51 πόντους στο παιχνίδι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση