Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερό "crash test" για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ σήμερα - Όλοι στο γήπεδο για τον κρίσιμο αγώνα με τη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 14:45 Γερό "crash test" για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ σήμερα - Όλοι στο γήπεδο για τον κρίσιμο αγώνα με τη Λάρισα

Ένα από τα πιο δύσκολα ματς δίνει σήμερα, στις 6:00΄ το απόγευμα, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο - «Θέλουμε όλους τους φιλάθλους στο πλευρό μας...», είπε στο LR ο πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Η 3η αγωνιστική της Football League έδωσε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον, αφού και οι δυο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους για την φετινή πορεία τους στη Β΄ Εθνική.

Οι φίλαθλοι θα είναι ο δωδέκατος παίκτης για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντικό να πάμε σήμερα όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδας μας.

Κρατάει "μυστική" την αποστολή ο Τεννές

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή για το κρίσιμο παιχνίδι, ενώ στις τάξεις της ομάδας επέστρεψε και ο ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε, Καμαρά, με τον οποίο είχε γίνε θέμα ακόμα και στο BBC, για την προληπτική "καραντίνα", υπό το φόβο του Έμπολα.

Ωστόσο ο προπονητής της Λαμίας αυτή τη φορά δεν ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής, δείχνοντας έτσι πόσο σημασία δίνει στη λεπτομέρεια, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θεσσαλονικιός Άγγελος Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Λάρισα

Η τιμή των εισιτηρίων για γυναίκες, μαθητές άνω των 14 χρονών (κάτω των 14 η είσοδος είναι δωρεάν), στρατιώτες, φοιτητές και ανέργους είναι 5 ευρώ (με την επίδειξη των ανάλογων δικαιολογητικών).

Για τις θύρες 1,6,7,14,15,16 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ.
 
 
Για τις θύρες 2,3,4,5 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.
 
 
Η προπώληση αφορά τα εισιτήρια των 10 και 15 ευρώ.
 
Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους!

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες αντιστοιχούν σε κατόχους καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να καταλαμβάνουν τις υπόλοιπες μη αριθμημένες θέσεις στις ίδιες κερκίδες.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από την μεριά του Δημαρχείου με την προσωρινή διαπίστευση που τους έχει προμηθεύσει η ομάδα.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας και της ταυτότητάς τους. Όσοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες τους να προσέρχονται στα εκδοτήρια για να τις παραλάβουν.