Εκτύπωση αυτής της σελίδας

(Θεσσαλο)-Νίκη: Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 23:31 (Θεσσαλο)-Νίκη: Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και η Τούμπα… φλέγεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ξανά πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Δείτε live

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα νωρίς με τον Σάκχοφ, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3'! 

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος η Τούμπα πήρε «φωτιά» με τον κόσμο να ξεσπά σε πανηγυρισμούς και όλους τους παίκτες να πηγαίνουν στον Βιεϊρίνια για να του αφιερώσουν το τέρμα.

Έξι λεπτά αργότερα, ο δικέφαλος σημείωσε και το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέος πανικός για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος! Το τρίτο γκολ μπήκε από τον Φερνάρντο Βαρέλα στο δεύτερο ημίχρονο στο 53’, 6 λεπτά αργότερα έβαλε κι άλλο γκολ ο Εβγέν Σάκχοφ και το ασταμάτητο σερί του Δικέφαλου έφτασε μέχρι το 81’ λεπτό από τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μαζί με τους ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ενώ χιλιάδες οπαδοί της ομάδας έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίκεντρο των πανηγυρισμών είναι ο Λευκός Πύργος.

Γλέντι στην υποδοχή των παικτών

Από νωρίς είχε στηθεί γλέντι έξω από το γήπεδο της Τούμπας με χορούς και εορταστική διάθεση. Το λεωφορείο του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τούμπα στις 17:30 με τον κόσμο του Δικεφάλου να αποθεώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη που περίμενε την αποστολή έξω από τα αποδυτήρια.

Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ναπόλαυσαν το απίστευτο σκηνικό που έχουν στήσει από νωρίς οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ.

πηγή: thetoc.gr