Σοβαρά επεισόδια στον τελικό της Αδριατικής! Πέτρες και τούβλα σε παίκτες της Μπουντούτσνοστ – videos

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 21:34 Σοβαρά επεισόδια στον τελικό της Αδριατικής! Πέτρες και τούβλα σε παίκτες της Μπουντούτσνοστ – videos

"Χαμός" στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, όπου Ερυθρός Αστέρας και Μπουντούτσνοστ διεκδικούν το "εισιτήριο" για τη Euroleague της επόμενης σεζόν, αφού η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε τους Μαυροβούνιους στα αποδυτήρια. Καταγγελίες για πέτρες και τούβλα!

Στο «αέρα» βρίσκεται ο τελικός της Αδριατικής Λίγκας, ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μπουντούτσνοστ, αφού η εικόνα στο γήπεδο καθυστέρησε την έναρξη του ματς.

Κι αυτό γιατί την ώρα που οι παίκτες των Μαυροβούνιων βγήκαν για ζέσταμα, μερικοί οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ασφάλεια για να αρχίσει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μάλιστα λόγο για πέτρες σε παίκτες, ενώ η τηλεόραση έδειξε τούβλο να σταματάει σε ασπίδα των ΜΑΤ.

Οι διαιτητές ανέβαλαν το τζάμπολ για 20 λεπτά, για να ηρεμήσει η κατάσταση, αλλά παρότι αυτό συνέβη, η Μπουντούτσνοστ αρνήθηκε να βγει από τα αποδυτήρια, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να διεξαχθεί το ματς.

Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση και σε τεταμένη ατμόσφαιρα.

Η είσοδος των οπαδών στο παρκέ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση