Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουβέντους να αποκτήσει τον Μανωλά (pic)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:59 Ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουβέντους να αποκτήσει τον Μανωλά (pic)

Τον Κώστα Μανωλά ζήτησε από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League εκνεύρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν θέλει να χάνει ποτέ, ειδικά σε αυτόν τον θεσμό.

Μάλιστα κάποιες φήμες τον ήθελαν να εξετάζει ακόμα και την αποχώρησή του το επόμενο καλοκαίρι, κάτι βέβαια που διαψεύστηκε από τον ίδιο κατηγορηματικά.

Πάντως, όπως αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η Corriere dello Sport, ο Ρονάλντο ζήτησε από τον Ανιέλι και τη διοίκηση της Γιουβέντους μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν προκειμένου η Γιούβε να είναι πολύ ανταγωνιστική και να φτάσει στον στόχο της κατάκτησης του Champions League.

 

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, λοιπόν, έναν από τους παίκτες που ζήτησε ο Ρονάλντο είναι και ο Κώστας Μανωλάς, με τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους.

Η Γιούβε θα πρέπει βέβαια να καταβάλλει τη ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα για να πάρει τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τα ρεπορτάζ καθώς διάφοροι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Εκτός από τον Μανωλά, η Γιουβέντους φέρεται να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών όπως του Ζοάο Φέλιξ της Μπενφίκα, του Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης, του Τανγκί Εντομπελέ της Λυών, του Φεντερίκο Κιέζα της Φιορεντίνα και του Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Πηγή: gazzetta.gr