Επενδύει σε Λαμιώτες πολίστες η Ν.Ε. Λαμίας - Δείτε τις νέες μεταγραφές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 21:50 Επενδύει σε Λαμιώτες πολίστες η Ν.Ε. Λαμίας - Δείτε τις νέες μεταγραφές

Μεταγραφικό μπαράζ απ την Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας....

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Στόχος των διοικούντων αλλά και του προπονητή της ομάδας Σωτήρη Ζουμπουλιά είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αξιοποιώντας παράλληλα τους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε μεταγραφικά η νέα διοίκηση  του συλλόγου και μετά την κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα με τον Γιώργο Παπαδογιάννη, ενίσχυσε την ομάδα  με τους παρακάτω παίκτες:

-Ο αριστερόχειρας περιφερειακός Γκρεμήλας Γιώργος από τον Νηρέα Λαμίας με ελεύθερη μεταγραφή ο οποίος  συμμετοχές στην Α1 και με το σκουφάκι της Λάρισας.

-Ο 33 χρόνος περιφερειακός Θανάσης Ράγκας πρώην παίκτης και αρχηγός Νηρέα Λαμίας με ελεύθερη μεταγραφή.

-ο 27 χρόνος αμυντικός Μαρίνος Παπαγρηγορίου από τον Νηρέα Λαμίας με υποσχετική ενός έτους.

-Ο 27χρονος τερματοφύλακας  Γκρεμήλας Κωνσταντίνος από τον Νηρέα Λαμίας με ελεύθερη μεταγραφή.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Γίνεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο αντιληπτό ότι το ρόστερ της Ν.Ε.Λ. την ερχόμενη σεζόν θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από Λαμιώτες πολίστες με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη μελών του Δ.Σ του συλλόγου της Ν.Ε.Λ στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Στερεάς κ. Καραίσκο Θύμιο. Το Δ.Σ της ομάδας συνεχάρη τον κ. Καραίσκο Θύμιο για την εκλογή του και παρουσίασε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Επίσης , στα πλαίσια της επίσκεψης έγιναν γνωστά στο νέο Αντιπεριφερειάρχη τα χρόνια προβλήματα που έχουν να κάνουν με το Δημοτικό κολυμβητήριο της Λαμίας, την ανάγκη να λυθούν και τη σημασία της λειτουργία της πισίνας του ΤΕΙ  για την αποσυμφόρηση του Δημοτικού .Κολυμβητηρίου και την ομαλότερη ανάπτυξη των αθλημάτων της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης στην πόλη μας.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα ιδιαίτερο φιλικό και από τις δύο πλευρές.

Ακόμη, έγινε μια σύντομη παρουσίαση του έργου της ομάδας της Ν.Ε.Λ αυτά τα 5 χρόνια και τη ραγδαία ανάπτυξη του συλλόγου. Φέτος η Ν.Ε.Λ θα στηριχτεί κατά κύριο λόγο σε αθλητές από τη Λαμία, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο τον τοπικό αθλητισμό της πόλης.

Το Δ.Σ της Ν.Ε.Λ εύχεται και επίσημα καλή επιτυχία στο έργο του νέου Αντιπεριφερειάρχη και καλή δύναμη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση