Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάτζικ Τζόνσον για Αντετοκούνμπο: «Θα είναι κυρίαρχος στο ΝΒΑ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 13:54 Μάτζικ Τζόνσον για Αντετοκούνμπο: «Θα είναι κυρίαρχος στο ΝΒΑ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος και βασικός λόγος που οι Μπακς βρίσκονται μια.. ανάσα από τους τελικούς της Ανατολής. Ένας ακόμα “θρύλος” του ΝΒΑ αναγνωρίζει τα κατορθώματα και την αξία του “Greek Freak”.

Ο εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ένα ακόμα θρίαμβο μέσα στη Βοστώνη, εκεί όπου η ομάδα του Μιλγουόκι πανηγύρισε με 113-101 απέναντι στους Σέλτικς, έκανε το 3-1 στην σειρά και πλέον βρίσκεται μία νίκη από τον τελικό της ανατολικής περιφέρειας στο NBA.

Οι Μπακς θα επιχειρήσουν να τα καταφέρουν, για πρώτη φορά μετά το 2001, στο πέμπτο παιχνίδι που θα φιλοξενήσουν στο Μιλγουόκι, έχοντας φυσικά για.. οδηγό τον “Greek freak”.

Ο Αντετοκούνμπο αναγκάζει τους αντιπάλους του να… υποκλιθούν στο ταλέντο και τα κατορθώματα του. Παράλληλα, όλοι οι “θρύλοι” του ΝΒΑ μιλούν με τα καλύτερα λόγια, όταν τον σχολιάζουν.

Σακίλ Ο’Νιλ, Μπάρκλεϊ και τώρα… ο τεράστιος “Μάτζικ” Τζόνσον. “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστός ως Greek Freak δείχνει σε όλη την λίγκα γιατί είναι τόσο ξεχωριστός παίκτης σκοράροντας 39 πόντους και οδηγώντας τους Μπακς με 3-1 νίκες επί των Σέλτικς. Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ σε κανονική διάρκεια και playoffs για πολλά χρόνια” πόσταρε η θρυλική μορφή των Λέικερς και του παγκόσμιου μπάσκετ.

πηγή: newsit.gr