Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Βγάζουν 840 προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 14:08 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Βγάζουν 840 προσκλήσεις!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να θεωρείται... γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε το φετινό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ -μετά και τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας- θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις. Διαβάστε πόσες θα πάνε σε κάθε φιναλίστ και πόσες στην ΕΠΟ.

Υπάρχει μεγάλος φόβος για επεισόδια. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του -κεκλεισμένων των θυρών- τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ (11.05.2019 – 20:30).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις για τον “μεγάλο” αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από αυτές, θα μοιραστούν 120 στις δύο ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες 600 θα πάνε στην ΕΠΟ.

Έτσι, βλέπουμε πως το αρχικό νούμερο που είχε ακουστεί (1.500) περιορίστηκε δραματικά, υπό το φόβο οι προσκλήσεις να φτάσουν σε χέρια σκληροπυρηνικών οπαδών και να υπάρξει πρόβλημα που να μην είναι διαχειρίσιμο.

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει μία θύρα άδεια ανάμεσα στους κατόχους των προσκλήσεων των δύο ομάδων. Εκείνο που μένει να αποφασιστεί -μεταξύ άλλον- είναι το που θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων (υπήρξε μικρή ένταση σε εκείνο το σημείο).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση