Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Με Τζόκοβιτς ο νικητής στον τελικό!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 22:08 Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Με Τζόκοβιτς ο νικητής στον τελικό!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί απίθανη πορεία και στο τουρνουά της Μαδρίτης και βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, όπου και καλείται να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Ναδάλ, για να βρεθεί στον τελικό κόντρα στο Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σούπερ «μονομαχία» στα ημιτελικά του μαδριλένικου Όπεν, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει για 4η φορά τον Ράφαελ Ναδάλ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, όπου περιμένει ήδη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος Νο1 του κόσμου επικράτησε δύσκολα με 2-0 σετ 7-6 (2) και 7-6 (4) του Αμερικανού Ντομινίκ Τιμ και πέρασε στον τελικό, όπου και θα διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο στην τεράστια καριέρα του.

Ο αντίπαλος του για το τρόπαιο του Μάστερς 1000 της Μαδρίτης, θα αναδειχθεί από τον ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά, Νο8 του κόσμου, με τον «γηπεδούχο» Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστα έκανε τη «μίνι» έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε τον κάτοχο του τροπαίου, Σάσα Ζβέρεφ, αλλά πλέον καλείται να κάνει ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση, παίρνοντας την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Ισπανό θρύλο του αθλήματος, από τον οποίο δεν έχει πάρει ούτε σετ στις 3 αναμετρήσεις τους μέχρι σήμερα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, με μετάδοση από την Cosmote TV.